Kattungarna är här!

Den 13 maj fick vi en härlig kull på fyra kattungar. Från början var de fem men tyvärr var det en hona som var mycket mindre än de andra och hon klarade sig inte.

Nu har de övriga fyra fått bra fart på sina vikter och äter och växer så det knakar!

Det blev två svarta hanar som är tillsalu. En för sällskap och en för avel/utställning och sällskap. Den ena killen kallar vi Heffa, efter Heffa klumpen, eftersom han är så stor! Idag, fyra dagar gammal, vägde han redan 200g!

De två honorna, en sköldpaddsfärgad och en röd blir kvar i katteriet. Ännu har jag inte bestämt vilken utav dem som jag ska behålla. Men den andra kommer att flytta med sin mamma till Wailett Brynning, S*Wailet's Turkisk Van.

Jag hoppas vi hittar två underbara hem åt Heffa och hans bror, de ser ut att bli två härliga killar! Bilder kommer hela tiden, kika in på www.rytorps.com för mer info!

Ha det gott!
Emma

Snart är det dags!

Idag har det gått 64 dagar sedan parning och Perdita är rund om magen! En katt går dräktig ungefär 65 dygn, en del kortare, andra längre. Så vi får se när det blir! Men spännande är det i alla fall. Sist hade vi extrem otur och jag hoppas så klart att allt ska gå bättre denna gången. Är du nyfiken på kullen, på hur tjock Perdita är eller något annat som händer hos oss så är det bästa att titta in på vår hemsida
www.rytorps.com

Jag återkommer så snart det hänt nåt! :-)


RSS 2.0