Alla ungarna är nu bokade!

Så blev det så att Heffa och Hunter fick flytta tillsammans! Så härligt att veta att de får leva som bästisar i hela sitt liv! De kommer till en härlig familj med flera barn i Jönköping.
Om en vecka flyttar de.

Lady flyttar på söndag i nästa vecka och mamma Perdita flyttar i från oss innan dess, då Wailett och hennes dotter Ellinor också ville hinna se kattungarna innan de flyttar.
Känns så rätt att alla nu hittat egna hem. Ser fram emot att höra om deras framtid och hur de utvecklas.

Till hösten planerar vi några utställningar med lilla Diva som bor kvar här. Sen blir det en liten paus för mig som ska bli mamma igen! Men till våren hoppas jag kunna fortsätta ställa ut lilla tjejen för att sedan planera en kull för henne till nästa vinter. Hanen har vi redan bestämt! :-) Men vem det blir håller vi på lite till...

Här kommer ett litet foto på de underbara bröderna som kommer följa varandra i vått och tort!


S*Rytorps Hunter for Love & S*Rytorps Heaven and Hell!

En kattunge kvar till salu!

Nu har vi bara en kattunge kvar till salu ur våran fina kull. Ingen har så klart flyttat ännu, det gör de tidigast när de är 12 veckor. Men både Hunter och Lady är tingade och hämtas om två veckor.  De kommer båda till härliga hem. Lady till en ung tjej och hennes sambo i Karlstad och Hunter till en familj med tre barn i Jönköping.

Heffa är alltså kvar ännu! Han är ju en av de mest underbara katter jag stött på så jag tror nog att rätt hem finns där ute för honom också. Han spinner så fort man visar sig och är så otroligt charmig med att han helst vill vara med oss två benta. En riktig kelgris. Jag hoppas att han snart också får hitta till sin familj!

Här kommer några bilder på charmtrollet!

Ha det gott i sommar solen eller regnet (som vi har här idag!)


Heffa, S*Rytorps Heaven and Hell. TUV n 62 vill hitta eget hem.


Söta Heffa!

Tiden rinner i väg!

Precis som rubriken avslöjar så rinner tiden alldeles iväg! Kattungarna har hunnit bli åtta veckor och det är full fart på dem! När de är trötta ligger de i en hög och sover högst upp i klösträdet. Jag har också upptäckt att de gillar att ta en sväng ut på bokhyllan, eftersom det ligger böcker på golvet allt som oftast!

Så fort man kommer in i rummet så blir det liv i luckan.
Den som alltid är först fram är Heffa, största killen med vita huvudet. I stamtavlan kommer han att heta S*Rytorps Heaven and Hell. En riktig kelgris! Han går runt mina ben och spinner och blir alltid så glad av att se mig! Det värmer i ett matte-hjärta! Den som får dela sitt liv med honom kommer aldrig att bli besviken!
Heffa har passerat 1200g i dag, så han är en rejäl kille! Heffa är till salu ännu.

De två andra huliganerna, Lady och Hunter, (i stamtavlan S*Rytorps Lady of the Lake & S*Rytorps Hunter for Love) har båda haft intressenter som tyvärr har tvingats överge sina kattunge planer just nu. De är två jätte fina ungar som båda kan fungera i avel och utställningssammanhang, men självklart också som sällskaps katter! Lady och Hunter är också till salu.

Lady är den av tjejerna som är mest frammåt och har inte riktigt tid att sitta och gosa, det händer alltid något spännande som hon vill kolla in! Lek och bus är helt hennes melodi. Hon älskar mat och är ofta först fram när det vankas blötmat. Man får vara snabb när man ska väga henne för hon är ur vågskålen lika snabbt som man sätter ner henne!

Hunter är också busig, gillar att klättra upp för både ben och rygg på mig när jag sitter på golvet och leker med kattungarna. Han är snabb på att hoppa efter vippan och jagar gärna vilka leksaker man tar fram. Han kan också tänka sig att ligga på rygg med benen i luften och bli pussad på magen. Men inte för länge! Då kanske man missar något viktigt!

Diva, min lilla sköldpadd tjej som ska stanna kvar (S*Rytorps Holy Diver) sitter oftast kvar längst uppe i klösträdet när jag kommer in i rummet. Hon har ingen brådska. Men när hon väl kommer ner så kan hon tänka sig att sitta stilla något ögonblick, i alla fall tills någon rolig leksak dyker upp.

Alla ungarna har en fin utveckling, med härliga pigga temperament där man också kan se små olikheter i deras personligheter.

Den 5 augusti är kattungarna leveransklara, dvs. de är då 12 veckor. Den veckan kommer deras mamma Perdita att flytta tillbaka till Wailett Brynning. Ungarna bor kvar hos mig tills dess att vi har hittat nya hem åt dem. Jag har anmält tre av ungarna till Boråskattens utställning den 5 september. Om någon av ungarna är såld då, eller om alla är sålda så får jag helt enkelt avanmäla dem, men om inte så är det ett ypperligt tillfälle att visa upp dem och rasen för allmänheten och få en bedömning av domare på de små.

Är du intresserad av en Turkisk Van eller av någon speciell av de små ungarna? I så fall är du varmt välkommen att höra av dig till mig via mail eller telefon.
[email protected] eller 0705-213180
Kika gärna in på hemsidan för att få de senaste bilderna och informationen!
www.rytorps.com

Från och med idag går jag på semester och vi kommer mestadels att vara hemma. Det ska bli fyra härliga veckor då jag hoppas på sol, bad och bus med både min dotter Saga och de små kattungarna!


RSS 2.0