Väntan och åter igen väntan...

Snön har totalt tagit över här nere i Sydväst. Hela Romelanda är täckt av tjock snö, säkert minst 60cm på tomten. Det har varit snökaos hela helgen och klass 2 varning var utfärdad. Det innebär att när Wailett ringde mig i går och sa att Perdita börjat löpa igen så fick jag se mig besegrad av vädret. Det är bara dumdristigt att ge sig ut till Orust när inga bussar kör eftersom det är så halt. Då ska nog inte jag och min lilla Mitubishi ge mig ut dit heller. Bara att vänta till nästa löp... Just nu är jag så trött på att vänta! Jag dregglar över alla söta kattungar som föds och drömmer om en egen kull. Men skam den som ger sig...

På lördag har det gått två veckor sedan Ramti hade besök av lilla Cubis, eller S*Akvanaut's Cubanelle. Så om ytterligare en vecka kan vi se om hon har blivit dräktig! Det ska bli roligt att se vad det blir där. Bifogar ett litet foto av den söta tjejen.

Sist men inte minst vill jag posta en länk från Katarina Wiipas hemsida. Så här fina har hans och Mimmis ungar blivit! Otroligt vad de har utvecklats fint! Jag är så stolt och nöjd. Hoppas få träffa på några av dem i framtiden!

http://www.wiipas.se/katter/

Nu dags för ett besök hos Ramti.

Ha det gott i snöyran!


S*Akvanaut's Cubanelle, foto: E.Rytorp


RSS 2.0